به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، بهرام دلفان با بیان این مطلب افزود: به طور کلی خیلی از افراد هر زمان که در ناحیه شکم خصوصاً معده دچار درد میشوند خودسرانه از داروهایی استفاده میکنند که میتواند آنان را دچار مشکلات زیادی کند.
وی اضافه کرد: ممکن است فرد زخم معده داشته باشد و به علت تشخیص داده نشدن بیماری این عارضه پبیشرفت کند.نوع زخم هم میتواند به علت اسید یا باکتری باشد که هر کدام درمان خاصی دارد و مداوای زخم نیز در مدت زمان کوتاهی انجام نمیشود بلکه تا 2 ماه نیز میتواند طول بکشد.
این مقام مسوول اظهار کرد: حتی اگر زخم معده بر اثر باکتری باشد داروی ضد اسید میتواند باعث تشدید و بدتر شدن عارضه شود. افراد باید حتماً به پزشک مراجعه کنند اما اگر فرد دچار سوزش شدید معده است تا زمان رجوع به متخصص از شربتهای معده و قرصهای جویدنی برای کاهش درد و سوزش میتواند استفاده کند.
دلفان بیان کرد: کسانی که پزشک تشخیص داده که زخم معده ندارند و سابقه تولید زیاد اسید معده دارند میتوانند یک ساعت قبل از میل غذا شربت یا قرصهای جویدنی استفاده کنند. در هر صورت باید از خوردن خودسرانه هر نوع دارو بدون تجویز پزشک خودداری شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: مصرف خودسرانه داروهای معده میتواند زخم معده را تشدید کند.